Божи Дар Християнски портал

Акаунт
Новини Статии Молитвена стена
Приложения Форуми Файлове Клипове Музика
  •  

Цитирай30.01.2011 17:550 човек(а) харесват товаХаресва ми

Преди да си задам въпроса държа да уточня, че не съм вярващ и не вярвам в магии. Обаче мой близък има проблеми, които медицината не може да обясни и отиде в църква да му пеят/четат - или както там се нарича - Киприянови молитви. По-късно се разбра, че единственото женско внуче (сред още 5 или 6 мъжки) на заподозреният почти е гушнало букета буквално минути след като са свършили с ритуалите против магии в кварталната църква и медиците не могли да обяснят каква е причината. Впоследствие заподозреният води другото си внуче в руска църква, а пък моят близък чул, че в руса църква се ходи за разваляне на магии. И аз му казах да иде там, щом смята, че са му направили магия. Но той каза, че не знае какви са ритуалите там и натовари мен (атеиста) да му намеря информация за ритуалите в руската църква.

Горното встъпление го написах по молба на моя близък, макар че аз лично бих си задал въпроса директно - има ли нещо специфично при ритуалите в руските църкви, какво е специфичното (някакви изисквания, може би) и изобщо какво представлява ритуалът там?

Цитирай07.02.2011 09:280 човек(а) харесват товаХаресва ми

хубавото е,4е търсите помощ от църквата,като цяло.Несъмнено след четене на молитвата е имало реакция-Сатана е бесен!:(Но не казвай ,че си атеист-не си.Аз мисля ,че Бог ще зачете вярата на твоя приятел и твоето старание и ще помогне ,независимо от всичко,защото Той е такъв-изнамираи наймалкото благоразположение в сърцата на хората и отваря със златен ключ-казваше баба ми...:))Много е обстойна темата за магиите,не е за писане,не е еднозна4на УСЛОВИЕТО ,ОБАЧЕ,ЗА ДА НЕ СИ ПОДВЛАСТЕН НА ПОДОБНИ ВЛИЯНИЯ Е-ДА СЕ СТАРАЕШ В ЖИВОТА СИ ДА СЛЕДВАШ БОГА!Да се стараеш-колкото силите ти стигат!:))4ети библията...привет!

Християнски портал новини, проповеди, статии, музика и др.! Всичко за християнството на едно място!

Българска Християнска телевизия (БХТВ)

Християнски портал,християнски новини,християнство,Библия,последни времена,Божи Дар,книги,музика,чат,видео клипове,християнски изпълнители,проповеди,новини,Онлайн Служби,Духовна манна

Copyright © 2007 - 2012 Божи Дар Християнски портал.